perjantai 14. huhtikuuta 2017

Kevättää

Teen paljon käsitöitä, mutta jostain syystä valmista ei tule niin kauheasti. Ehkä olen hidas. Tällaisen huivin tein kuitenkin Pinterestistä löytyvän kuvan pohjalta, kuva on Ravelrysta, huivi on Joji Locatellin suunnittelema.


Harmaa lanka on vanhaa Novitan sävy-Woolia, raidoissa mm. Drops Baby Merinoa ja Novitan 7 veljestä. Puikot nro 4, silmukoita 32. Ainaoikeaa 52 krs, väriraita: 1 krs oikein (oikealla puolella), 1 krs oikein (nurjalla puolella), 2 o (langankierto, 2 o yhteen, 1 o) toista sulkeissa olevaa ja vielä 1 krs oikeaa nurjalla kerroksella. Eli väriraita on 4 kerroksen korkuinen. Yhteensä 6 väriraitaa, viimeisen raidan jälkeen neuloin 2 krs harmaalla, päätin silmukat ja neuloin huivin renkaaksi.


Nuorimmalle veljelle sain viimein valmiiksi jo aikoja sitten lupaamani villasukat. En osannutkaan enää kirjoa päälle niin hyvin kuin luulin, joten TPS:n logoa ei sukkiin ilmestynytkään, jotain sinne päin vain. Lankana 7 veljestä ja puikot 3½. Koko noin 42.


Välipalana neuloin Dropsin ohjeella myssyn Drops Alpacasta. Hieman liian reilunkokoinen tuli, en tiedä tuleeko käyttöön.


Jotain muutakin on tässä väliaikana valmistunut, mutta niistä ehkä seuraavassa päivityksessä.
Mukavaa kevään odotusta.

Ei kommentteja: