lauantai 12. maaliskuuta 2011

Kevään värejä

Edellisen postauksen langoista olen saanut aikaiseksi mm. tällaisen huivin.


Ohje on kevään Novita lehdestä ja lankana Puro. Kolme kerää ei ihan riittänyt, vaikka tarkoitus oli, niinpä jouduin pätkän ottamaan neljännestäkin kerästä. Puikot 6 ja virkkuukoukku 4. Ei löytynyt huushollista isompaa virkkuukoukkua niin piti sitten käyttää tuota. Ihan hyvä tuli. Seurasin lähes täsmälleen ohjetta, virkkauksen viimeisen kierroksen jätin tekemättä, näytti mielestäni paremmalta näin. Virkkaaminen oli tosi nopeaa, tuon patenttineuleen tekeminen kesti paljon kauemmin.


Noissa kuvissa seison ikkunan edessä ja se onkin helppoa kun lumikasat ulottuu ikkunalaudalle... Lumet päätti viimein tulla katolta rytinällä alas, taas meni tikapuutkin samalla. Olemme tikapuukauppiaille hyviä asiakkaita. Muuten pari viime päivää on näillä seuduilla näyttänyt, ettei olekaan ihan vielä kevät. Mutta tänään näyttää taas paljon keväisemmältä.



Kävin yliopistolla yhden tentin tenttimässä. Mentiin koko perhe kun en viitsi aina yksin matkustaa. Nyt saakin taas hyvällä omallatunnolla tehdä loppupäivän ihan mitä haluaa, esimerkiksi näitä käsitöitä.

Ei kommentteja: