sunnuntai 29. joulukuuta 2013

Pientä lahjailua

Joulu on juhlittu. Täällä se meni aika "mauttomasti" kun makuaisti kärsinyt flunssan takia, mutta samalla mukavan rauhallisesti.

Nämä peruslapaset tein jo paljon ennen joulua periaatteessa lahjaksi, mutta näistä tuli aika naftit omaankin käteen, joten ne ovat jääneet päättämättöminä lojumaan ja odottamaan kotiaan. Toinen lapanen on tehty puretusta langasta, jonka oletin olevan myöskin 7-veljestä, mutta tuntu on hieman erilainen kuin toisessa. Suht samankokoisia tuli kuitenkin 3½ puikoilla. Ehkä minun pitäisi käyttää nämä kokeiltavana. Jotain koristusta minun mielestäni kyllä kaipaisivat.


Toinen lahja, joka on jo saajallaan on Noble cowl (ravelry-linkki). Kauluri on mielestäni kaunis ja nopeahko tehdä. Sitä voi asetella jonkun "pinnin" avulla, sillä se ei ole täysin kaulanmyötäinen, muttei toisaalta niin iso, että sitä saisi mitenkään kiedottuakaan. Lankana on Red Heartin Shimmer, pyörö 4½. Lanka on ihanan pehmeää (pääosin akryyliä) ja siinä on häivähdys tuollaista kimallelankaa. Lankaa meni n. 70 g eli vajaa kerä. Väri on oikeampi tuossa kuvassa ilman minua.



Kaikenlaisia käsitöitä tässä on kesken, että käsityöinnostus on kyllä täydessä vauhdissa. Lisää valmistuneita ehkä seuraavalla kerralla.
Seuraavaksi sitten juhlitaankin uutta vuotta, tämä vuosi ei ole ollut minulle huono, mutta ainahan voi toivoa parempaa. Innostavaa uutta vuotta teillekin!

Ei kommentteja: