maanantai 22. marraskuuta 2010

Joululahja nro1?

Joululahjoja olen ajatellut tässä kutoa/neuloa mitä kerkiän. Eli luultavasti korkeintaan kaksi paria sukkia... Mutta asiaan. Olen elämäni aikana kutonut kaksi ja puoli paria kunnon sukkia (niitä ekoja ei lasketa kunnon sukiksi). Tässä niistä toiset käyttökelpoiset, se puolikas pari ei tietenkään vielä ole käyttökelpoinen.


Malli on Novitan talvi 2009-lehdestä. Sukista tuli sattumoisin saman väriset kuin mallissa, koska luonnonvalkoinen oli ainoa väri seitsemästä veljeksestä mitä minulla oli varastossa valmiina tarpeeksi. Eli lankana siis Novitan 7 veljestä ja puikot 3½. Ohje oli helppo, varren mallineule kuitenkin tekee sukista hieman erikoisemman näköiset, vaikka olikin siis helppoa tehdä.



Sukat menevät lahjapakettiin. Paketin saajana on luultavasti äitini, jonka jalka on suhtkoht samankokoinen kuin minunkin. Joululahjojen tekeminen on ihanaa, harmi vain että meidän suvussa ei ole itsetehtyä ikinä oikein arvostettu, mutta ovathan sukat aina hyödylliset sentään.



Seuraavana vuorossa onkin sitten Ravelrystä löytynyt ohje Bella-lapasiin ja ehkä tuumin myös ikuisuusprojektia eli pöllölapasia. Pöllölapaset ovat jääneet "pöllööntymään" koska koeversiosta tuli liian pieni ja punainen. Mutta niistä kuvia ehkä seuraavalla kerralla...

Ei kommentteja: