tiistai 9. marraskuuta 2010

Lisää kirjoneuletta

Mieskin sanoi haluavansa kirjoneulepipon kun itsellenikin sellaisen väänsin. Jotain tribaalikuvioita olisi kuulemma saanut olla, mutta tällainen liekkipipo oli lähimpänä tribaalia löytämistäni malleista. En sitten viitsinyt alkaa omasta päästä keksiä jotain erikoista, vaikka kiva se olisi ihan oma mallikin joskus väkertää.


Pipoon on käytetty Nalle-langan loppuja, punainen lanka on Novita Woolia. Puikot muistaakseni 3½. Malli löytyy Ravelrysta, suora linkki Louhittaren luolan ohjeeseen. Malli oli aika haastava, sillä siinä ei ole paljonkaan säännönmukaisuutta, kuten muissa kirjoneuleissa usein. Lopputulos on mielestäni kiva. Miehellehän tämä ei tietystikään kelvannut, vaan on kuulemma liian iso, että purkaamaan joudun tuon mustan osan ja aloittaa kaventamaan heti kirjoneuleosan jälkeen. Okei, myönnän piposta tuli vähän pitemmänpuoleinen...

Nyt olisi korkea aika ruveta tuunaamaan joululahjoja, pipoja, sukkia, lapasia ym. Koska opiskelen tällä hetkellä rahavaratkin ovat rajalliset, joten varastoni langoista tehdyt lahjat ovat lähes ainoita joihin kykenen. No, onhan tässä vielä puoltoistakuukautta aikaa.

Ei kommentteja: