maanantai 28. marraskuuta 2011

Vihdoin jotain valmista.

Minulla tuntuu olevan sellainen kausi näissä käsitöissä, että aloittelen kaikkea kivaa, mutta loppuunsaattaminen tökkii pahasti. Siksipä pitää aloittaa jotain helppoa ja nopeaa niin saa valmistakin aikaiseksi. Poikien kanssa kävin Tapion kaupassa ostoksilla, saivat itse valita dropsin langoista mieluisimmat värit. Vanhempi poika päätyi punaisen ja vihreän yhdistelmään... Niistä tekaisin omalla mallilla kaulurin. (Nuorempi poika valitsi katu-uskottavan mustan.)



Lankana Dropsin Nepal, pyöröpuikko 4½. Ensin 68 silmukalla 2o 2n kaulus ja sitten oikeissa raidoissa lisäyksiä. Lisäyksiä tuli niin reippaasti, että hieman vähempikin olisi riittänyt, mutta ihan ok näinkin. Kauluri on nurjalta puoleltakin ihan kivan näköinen niinkuin alakuvasta näkyy. (Niin päin se oli, kun poika tuli koulusta.)




Ihan kiva ja poika tykkää, vaikka itse olisinkin valinnut vähän eri värit. Valitan kuvien laatua, talviajan sisäkuvat tuppaa vähän epäonnistumaan. Mutta eipä juuri tule oltua valoisaan aikaan kotona, että saisi pihalla kuvatuksi, näillä mennään kevättä odotellessa.

Ei kommentteja: