torstai 8. joulukuuta 2011

Liian iso mösä

Miehen myöhässä oleva isänpäivälahja valmistui vihdoin. Ohjeen löysin Ravelrysta ja lainasin sitten kirjastosta kirjan missä varsinainen ohje oli, eli "Son of stitch'n bitch". Ohje oli kaksinkertaiseen neulomiseen (douple knitting) , mutta tein vain normaalisti kirjoneuleena. Tiesin kokemuksesta, että tuo kakspuolineulominen on todella hidasta. 95 silmukkaa minulla oli tuon sileäneule-osion aikana. Lankana 7 veljestä ja pyöröpuikko 3½.




Tein pitkän resorin, jotta suojaisi kunnolla korvia ja liian isohan koko piposta sitten tuli. Alakuvassa pipo sopivankokoisena, eli lähes kaksinkertaisena...


Mikähän siinä onkin, että miehelle tekemäni pipot ovat aina liian suuria ja viimeiset itselle tekemäni hieman liian pieniä. Itse olen kyllä sitä mieltä, että tämäkin pipo on ihan sopiva, mukavasti lämmittäisi talvipakkasilla. Mutta katsotaan nyt eksyykö se miehen päähän, muutakuin tämän koekuvauksen ajan.


Joululahjoja olen tehnyt ihan pari vain, jos sitten ensi jouluksi saisin enemmän tehtyä... Flunssa on ollut tässä rasitteena ja toisaalta myös hyvänä tekosyynä käpertyä sohvannurkkaan neulomaan. Ei yhtään tunnu joululta, mutta kai se on uskottava että parin viikon päästä on h-hetki.

Ei kommentteja: