maanantai 30. heinäkuuta 2012

Kesänajan virkkausprojekti

Kesäinen pitempiaikaisempi virkkausprojektini lähenee loppuaan. Ohje huiviin on Novitan tämän vuoden kesänumerosta. Lankana Dropsin Alpacaa 5 kerää ja virkkuukoukku nro 3. Huivi on ollut juuri sopiva kesäkäsityö, helppoa virkkausta, jota on voinut tehdä rivin silloin tällöin. Ihan yhtä leveä huivistani ei tullut kuin ohjeessa. Mietinkin nyt käännänkö kappaleen hihattimeksi vai tuleeko minun käytettyä tällaista suorakulmiomaista huivia. Hapsuja en luultavasti tee ainakaan alpaca-langasta. Jos säilytän tämän huivina, ajattelin pujottaa siihen esimerkiksi pari satiininauhaa tekemään siitä vähän juhlavamman.

Tätä vaaleanruskeaa lankaa ostin puseroa varten, mutta jostain syystä olen tehnyt siitä jo kaksi huivia, vaikka langan väri mielestäni sopisikin paremmin neulepuseroon. No, nyt ei ole kuin kerä jäljellä, joten ilman vierailua Tapion kauppaan, en tämän väristä neulepuseroa saa aikaiseksi.



Anteeksi taas kerran päättelemättömät langanpäät, minulla on aina liian kiire kuvaamaan kun saan valmista aikaiseksi. Huivia ei ole mitenkään pingotettu, sillä jos päätän tehdä siitä hihattimen, se saa olla näin. (Ehkä nyt kuitenkin nuo langanpäät päättelen...)

Sivupalkissani olevat pitkään kypsyneet keskeneräiset saavat luultavasti piakkoin purkutuomion, siitä lisää ehkä seuraavassa postauksessani, mikäli raaskin ne palauttaa keriksi.

Tämä ja seuraava viikko vietän töistä lomaa, ilmat on ainakin suotuisat. Mukavaa loppukesää kaikille lukijoilleni!


Ei kommentteja: