maanantai 27. syyskuuta 2010

Sekalaista sakkia syksyssä

Tällainen kerä löytyi lattialta, lieneekö edellinen päivitys sittenkin pelkkää unta...


 Hei, mikä tämä on?



 Saadaanko me tää ikiomaksi?


Ei, kyllä kai kerä löytää paremman muotonsa tulevaisuudessa. Mielellään ei kuitenkaan kissanlelunarukasana...

Valmistakin on tullut:

Nuorempikin poika sai pöllöpiponsa. (ravelrylinkki).  Lankana Drops Fabel ja Alpaca. Puikot 4½. Lapsen koolla tein, hiukan tuli isohko varsinkin tuo resorireunus. Mutta tykätty oli kyllä.


Syksy on jo todellakin tullut, niinkuin ikkunastakin näkee. Nyt on onneksi vähän aurinkoisempi päivä, mutta se tarkoittaa sitten sitä, että yöt ovat jo huippukylmiä.


Tupaantuliaisissakin piipahdettiin viikonloppuna, tein tällaisen sydänkuvioisen keittiöluudun lisälahjaksi. Lankana Novita bambu. Ohje oli helppo ja luutua oli mukava tehdä. Viimeiset rivit tein autossa matkalla juhliin, seuraavalla kerralla voisi lahjan teon ehkä aloittaa hiukan aiemmina... Kuvakin on sitten aika huono, kun kuvaus onnistui vasta lahjan antamisen jälkeen, eikä siinä sitten viitsinyt kauaa etsiä oikeaa kuvakulmaa.


Muuten elämä on harvinaisen stressaavaa; kun aloitin opiskelemisen näin "vanhemmalla" iällä, yritän tietysti valmistua niin pian kuin mahdollista. Se tietysti tarkoittaa montaa kurssia yhtä aikaa ja jatkuvasti saisi olla lukemassa tenttiin tai väsäämässä jotain ryhmätyötä tai esseetä tai .... Eikä vanha jaksa :) No, sillä mennään mitä jaksetaan. Eihän sitä parhaita numeroita tarvitse saada, paperit vain (mielellään nopeasti). Olen tällä hetkellä kokoaikainen opiskelija, eli en käy töissä. Minun pitäisi siis jaksaa hyvinkin. Jos jollain on ylimääräistä energiaa, täällä otettaisiin se mielihyvin vastaan...

Ei kommentteja: