sunnuntai 22. toukokuuta 2011

Vihreätä ja voikukkia

Alkukesää jo elellään, kylläpä on kevät mennyt uskomattoman nopeasti. Pääsiäisen helteillä aloittelin itselleni helletoppia ja nyt sain sen valmiiksi. Lankana on Novitan tennessee ja puikkona 3½ pyöröt. Ohje on garnstudion sivuilta numerolla 107-8. Muuten tein aivan ohjeen mukaan, paitsi sileässä neuleessa neuloin hiukan vähemmillä silmukoilla. Minulla kun tapaa varsinkin edestakainen sileä olemaan aina aika löyhää. Ihan kiva tuli, iho vain on vielä niin kalpea, että pinkki ei vaikuta oikein hyvältä. Toppia pystyy myös käyttämään esimerkiksi mustan paidan päällä liivimäisesti.

Innostuttiin vanhemman pojan kanssa vähän leikkimään tuossa kuvanotossa. Poika kuvasi muutenkin kaikkea muuta kuin sitä paitaa, mutta eiköhän näistä jonkinlaisen käsityksen saa.




Tapion kaupasta kävin vähän aikaa sitten hakemassa langat kahteen syksyneuleeseen, dropsin talvilangat kun ovat tämän kuun alennuksessa. Tällä kertaa otin kerrankin aika hillittyjä värejä, vaaleanruskeaa ja petrolia, yleensä kun ihastun enemmän niihin punertaviin sävyihin. Se mitä langoista tulee on vielä pohdinnassa, mutta ohjeiden katseleminenhan on osa tätä mukavaa harrastusta.

Ei kommentteja: