keskiviikko 11. elokuuta 2010

Pipoilua ja kipuilua

Viikon verran olen kärsinyt kamalasta yskästä, siis niin kamalasta, ettei mulla ole sellaista ikinä ennen ollut. Nukuttua ei saa yöllä eikä päivälläkään.

Ainut mitä pystyy tekemään on koneen äärellä oleminen ja Ravelryn salojen tutkiminen. Olo on niin tokkurainen, ettei pysty oikein päättämään, mitä ihmettä tekisi seuraavaksi. Tai sen kyllä keksisi, mutta pitäisi keksiä sellaista, mitä saisi kotona olevista langoista toteutettua. Jostain syystä mulla on aina vain yksi tai kaksi kerää tiettyä väriä ja laatua, niinpä joutuu vähän soveltamaan. Tällaisen pipon sain aikaseksi:


Lankana Sirdar Hug (50g)
Puikot 4½ ja 6 pyöröt
Malli: Snappy Hat (ravelry)

Lanka on Tapion kaupan alennuksesta. Tykkäsin kovasti langasta, pitäisi hakea vähän lisää. Piposta piti tulla minulle sopiva, mutta tein sitten vähän matalamman kun huomasin, että aika niukka on. Nyt pipo on sopivampi kummitytölleni, jolle menee lahjaksi. (Kuinka monta pipoa 4-vuotias tarvitsee? No, ajatus on tärkein...) Itselleni ajattelin kyllä tehdä samanlaisen vähän isommilla puikoilla, lanka on NIIN ihanaa.

Kävin poikieni ( 5 ja 6.v) kanssa viimeksi lankakaupassa ja he saivat valita haluamansa pipolangat. Siinä olisi seuraava työmaa, mutta en ole vielä löytänyt poikien pipomallia, jossa olisi joku juju, mutta kävisi vielä eskari-ikäisellekin. Pitää varmaan vähän itse säveltää...

Ei kommentteja: